Pořádáte akci? Pomůžeme Vám s prezentací

28.05.2010 20:04

Chystáte se v Medlánkách či blízkém okolí (Řečkovice, Královo Pole, ...) pořádat kulturní, sportovní či jinou nekomerční akci a chcete o ní dát vědět co největšímu počtu obyvatel? Rádi Vám pomůžeme a pozvánku na takovou akci zdarma zveřejníme na našich webových stránkách. Pokud chcete využít této možnosti, pošlete nám informace, které chcete k akci zveřejnit na adresu opmmedlanky@gmail.com a my je v nejbližším možném termínu uveřejníme. 

Tato nabídka se vztahuje pouze na nekomerční akce např. divadla pro děti, přednášky se zajímavými osobnostmi, sportovní události, výstavy, brigády k úpravě okolí atd. Za nekomerční jsou z tohoto pohledu považovány také různé bazary či burzy nebo sportovní události, kde je vyžadováno od účastníků startovné či symbolické vstupné.

V žádném případě nebudeme uveřejňovat pozvánky na čistě komerční akce typu prodeje levného textilu ani pozvánky na politické meetingy. Pokud si nejste jisti, zda právě Vaše akce splňuje podmínky pro zveřejnění na našem serveru, neváhejte se na nás obrátit na výše uvedené emailové adrese nebo přes kontaktní formulář.

Občanské sdružení Občané pro Medlánky si vyhrazuje právo vyhodnotit vhodnost jakékoliv pozvánky a případně odmítnout její uveřejnění bez udání důvodu.

Za OPM: Martin Teplan

Zpět